Pogodnost MobiCash sustavamiransan-02 Sklapanje police životnog osiguranja
1. SIGURNOST U SLUČAJU NEZGODE
2. OSIGURANJE SREDSTAVA ZA MIROVINU
3. GARANCIJA PLAĆANJA U
MobiCash SUSTAVU                           
                                           Pogodnosti Korisnika MobiCash sustava


                                                                                                            MobiCash Popust Korisnik


Pri kupovini na prodajnim mjestima Partnera, Korisnici MobiCash usluge imaju nekoliko pogodnosti:


1. Ugovoreni popust pri kupoviniPartner se obvezuje ugovorom da će Korisnicima dati određeni dodatni popust na izdane račune.

a) Partner koji trenutno nema nikakav popust:
Potpisivanjem ugovora i ulaskom u sustav MobiCasha, Partner je ugovorom dužan Korisniku dati popust na plaćanje računa za ustupljene usluge, bez obzira što u trenutnom poslovanju popusta nema. Popust traje do raskida ugovorenog odnosa Partnera i MobiCasha.

b) Partner koji trenutno ima popust na svoje usluge:
Ako u poslovnom objektu Partnera već postoji određeni popust na ustupljene usluge, ugovorom s MobiCashom Partner je dužan dati dodatni dogovoreni popust na sve artikle/usluge po izdanom računu za Korisnika MobiCasha.2. KunaZaKlik - skupljanje BOD-ova pregledom oglasa Partnera na WebMediaWeb portalu za oglašavanje.

KunaZaKlik dodatna je pogodnost za sve Korisnike, a ostvaruje se pregledom oglasa koje Partneri objavljuju na WebMediaWeb portalu.

WebMediaWeb portal namijenjen je oglašavanju Partnera, pružajući time Korisnicima mogućnost ostvarenja dodatnih popusta pri kupovini na prodajnim mjestima Partnera.
Navedeni postupak ostvaruje se na sljedeći način: Partner objavljuje oglas na WebMediaWeb portalu koji je dostupan svima, ali samo Korisnicima MobiCasha pruža prednosti. Korisnik MobiCasha, koji želi ostvariti dodatni popust pri kupovini nekog artikla određenog Partnera, mora jednom dnevno kliknuti na oglas tog Partnera i time ostvariti jedan (1) BOD. Svakodnevnim “klikanjem” na oglas Partnera, Korisnik skuplja BOD-ove koji se krajem mjeseca pretvaraju u dodatne popuste koje Korisnik može iskoristiti u kupovini kod Partnera na čiji je oglas “klikao” svakodnevno u razdoblju od mjesec dana.

Detalje ove pogodnosti pročitajte na WMW portalu > KunaZaKlik – portal za oglašavanje.

Na ovaj način Korisnicima MobiCasha pružena je mogućnost povoljnije kupovine željenog artikla/usluge, dok istovremeno Partneri dobivaju povjerenje te stalne i zadovoljne kupce.3. Odgoda plaćanja 50% iznosa računa - odgodu plaćanja Korisnik može dobiti na određeno vrijeme definirano datumom na računu izdanom kod Partnera*

Osim popusta, Korisnik MobiCasha ostvaruje mogućnost odgode plaćanja pola iznosa računa izdanog kod Partnera. Na licu mjesta, odnosno na prodajnom mjestu Partnera, Korisnik mora odmah platiti 50% iznosa računa, a preostali dio plaća s odgodom, u vremenu određenom na izdanom računu. Vrlo je važno da Korisnik prethodno potvrdi svoj status, odnosno da Partner MobiCash aplikacijom provjeri je li Korisnik uistinu član MobiCash sustava. Tek tada Korisnik može ostvariti popust i odgodu plaćanja dijela računa.
* Partner je WebShop


                                           Pogodnosti Partnera MobiCash sustava


                                                                                                            MobiCash Popust Partner


Svaki Partner MobiCash sustava Ugovorom se obvezuje na određene pogodnosti koje mora ponuditi svom Korisniku. No, osim popusta koje je Partner dužan ustupiti Korisnicima, sami Partneri također ostvaruju pogodnosti koje im pomažu u poslovanju.


1. Evidencija kupaca

Pomoću MobiCash sustava osigurana je evidencija vaših kupaca, odnosno svih naših članova.


2. Stalni kupci i nagrađivanje njihove vjernosti

Cilj sustava usmjerenje je naših Korisnika prema Partnerovoj trgovini što jamči stalne i zadovoljne kupce, upoznate sa svim pogodnostima koje ih očekuju pri kupovini u prodajnom mjestu. Partner ima mogućnost pratiti potrošnju svojih Korisnika i sukladno tome ih nagrađivati poklonima koje sam određuje. Kupcima također može dati i poseban popust ili umanjiti iznos računa za BOD-ove koje je Korisnik skupio putem portala KunaZaKlik.


3. Sigurnost odgode plaćanja 50% iznosa računa (odnosi se na kupovinu preko WebShopa)

U slučaju da preostali dio iznosa računa od strane Korisnika nije uplaćen u zadanom roku, MobiCash sustav osigurava plaćanje preostalog dijela putem pologa, odnosno garantnog računa.*
*Garantni račun odnosno polog određeni je iznos novca koji Korisnik mora imati na svom MobiCash računu, ukoliko želi koristiti opciju plaćanja računa putem našeg sustava.


4. Bez konkurencije u neposrednoj blizini

Partnerova jedinstvena ponuda osigurana je time što u neposrednoj blizini ne mogu biti dva Partnera jednake vrste usluga.


5. Besplatno reklamiranje na Web Katalogu, MobiCash stranici te KunaZaKlik portalu

U paketu MobiCash usluga nudimo besplatno reklamiranje na WebMediaWeb portalu, u Web Katalogu te na stranici MobiCash. Također, MobiCash nudi uslugu reklamiranja na tabletu u prodajnim prostorima drugih Partnera. Na ovaj način Partneri upotpunjuju krug i značenje sustava te reklamiraju usluge i aktualne popuste drugih Partnera.

KunaZaKlik portal je koji dolazi kao dio paketa za oglašavanje na WebMediaWeb portalu. Ondje Partneri objavljuju svoje oglase koji Korisnicima donose profit u smislu dodatnih popusta. Također, takav način poslovanja pogoduje i Partnerima budući da kupci popuste stečene klikanjem moraju iskoristiti isključivo u prodajnom prostoru Partnera.


 
Grupacija MC 90x100
GroupMobiCash
Grupacija
 
WebMediaWeb
Portal za oglašavanje
 
ScandiEuro
  Posredovanje u poslovima
 
MiranSan
Osiguranje
 

  Croatia Aveto
  Turizam
 
ASEuro web light
  ASEuro
  WebShop - WebKatalog
 
ASEuro web light
  Dostava
na kućni prag
 
kunazaklik-02KunaZaKlik
Zarada po kliku